Så kan sangundervisningen begynde igen!

Opdateret: 5 dage siden

D. 6. april bliver datoen, hvor jeg igen kan åbne op for sangundervisning. Du skal sikre en negativ coronatest der er maksimalt 72 timer gammel eller et vaccinepas - jeg sørger for nok plads, afspritning og udluftning imellem hver sanger!

Du kan booke enkelt lektioner, eller du kan booke fire lektioner til en mindre pris. Kontakt mig gerne for mere information - så hjælper jeg dig på vej! Har du gavekort liggende, så husk at få dem brugt! Skriv til mig, så hjælper jeg dig på vej, så du selv kan booke dine timer.


Kontakt: gospelqueen@me.com - telefon: 31 42 12 39


#sangundervisning #detblivergodtigen #huskmundbindogafspritning #allekansynge
5 visninger0 kommentarer
 

31421239

Kongshoved 6, Kegnæs, 6470 Sydals

  • Facebook

©2020 by Consono - Musik med Hjertet. Proudly created with Wix.com