MAY & BAY

Gospelworkshops, koncerter m.m.

Steffen Bay og May Jeznach Madsen har gennem de seneste 12 år udviklet et tæt samarbejde omkring kor, koncerter og workshops. De arbejder altid for at give den enkelte sanger og publikum den bedst mulige oplevelse enten som sanger eller som tilhører til koncerter m.m.

De har ligeledes den sidste tid arbejdet med at udvikle et tilbud om fællessangsaftner/eftermiddage. 

May&Bay-64-Edit.jpg
 

BOOK OS TIL

GOSPEL SOM TEAMBUILDING

Gennem årene har vi lavet gospelworkshops for friskoler, efterskoler, institutioner, virksomheder m.m. Eksempler på kunder gennem årene er: Nordborg Slots Efterskole, Tandslet Friskole, Sønderborg Kommune (sundhedsplejersker m.m.), DGI

GOSPELWORKSHOP

Vi tager også gerne ud og laver gospelworkshops for eksisterende kor i både ind- og udland. Desuden laver vi ofte workshops for konfirmander. Ved vores gospelworkshops vil deltagerne ofte opleve, at vi også deler vores egne gospelsange.

FÆLLESSANG

En eftermiddag eller en aften med sang og fortælling fra højskolesangbogen m.m. Året 2020 viste os på en helt særlig måde, hvad fællessang kan gøre for os. Vi vil gerne komme ud og dele vores yndlingssange med jer - vi synger sangene og krydrer det med gode fortællinger.

 

MAY & BAY

Lidt om os

96603803_10158642326739268_8706808675123

MAY JEZNACH MADSEN

May er uddannet lærer – heriblandt også musiklærer og har gennem årene arbejdet på både folkeskoler og friskoler. I dag arbejder hun som leder af Gospelfællesskabet Sønderborg, hvor hun leder fire af de fem kor, der hører til her. Samtidig er hun selvstændig i firmaet Consono – Musik Med Hjertet, hvor hun tilbyder sangundervisning, workshops for firmaer og workshops for skoler, efterskoler, kirker, kor m.m. May arbejder også med at skrive egne sange og med korene har hun optrådt ved mange koncerter og arbejdet med store nationale og internationale kunstnere.

STEFFEN BAY

Steffen Bay er kendt som en inspirerende og engageret gospelinstruktør og har været efterspurgt ved utallige gospelworkshops, teambuilding og firmaarrangementer samt gospelkoncerter. Steffen er også sangskriver og producer og har skrevet sange til flere forskellige CD-udgivelser. Steffen er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium i København og har i mange år været aktiv musiker og korleder. Steffen leder for tiden to gospelkor og er gæsteinstruktør ved flere andre kor. Steffen arbejder også i flere sammenhænge som kapelmester.

steffen Bay 2.jpg