Endnu ikke afgjort | Gospelfællesskabet Sønderborg

Lær din stemme at kende

Workshoppen er for dig, der gerne vil lære din stemme bedre at kende!

Tid & sted

Endnu ikke afgjort
Gospelfællesskabet Sønderborg, Damgade 94, 6400 Sønderborg, Danmark

Om eventet

Jeg afholder denne workshop i Sønderborg Frikirke d. 8. og 9. januar (AFLYST PÅ GRUND AF CORONA)

Workshoppen foregår i Sønderborg Frikirke, Damgade 94. Tilmeldingen er bindende.  ​ 

At synge i kor er dejligt, men det kan være svært at høre, om man har fat i den rigtige teknik. I denne workshop går vi skridtet videre. Der vil være en gennemgang af teknik, og vi vil arbejde praktisk i en masterclass.   Hver enkelt deltager på workshoppen kommer altså til at synge for de andre. Det foregår i en tryg og rummelig atmosfære, hvor alle kan være med.  

Fredag gennemgår jeg den grundlæggende teknik – med den rigtige teknik kan vi – nå højere og dybere tonehøjder, synge længere uden at blive træt og hæs, synge længere toner og kraftigere toner. Fokus vil være at du får et bedre kendskab til, hvad din stemme kan – og hvordan du kan synge så sundt som muligt. Det er altså ikke en solistworkshop men en workshop for sangeren, der gerne vil lære mere om de grundlæggende aspekter i stemmen. Hvis du tidligere har været på workshoppen vil du opleve gentagelser – men gentagelser kan være godt, fordi du denne gang måske fokuserer på noget andet end sidst. Så du kan sagtens være med igen.  

Om lørdagen arbejder vi med masterclass.  

Fredag møder vi ind mellem 16.30 og 17.00 og fortsætter til 21.00.  

Lørdag arbejder vi fra 10.00 – 16.00 (der er kaffe på kanden fra kl. 9.30)  

Der er plads til 12 personer på workshoppen. Endeligt program udsendes når vi nærmer os datoen for workshoppen.  Pris: 1000 kr inkl. moms. Grundet Corona sørger man for al forplejning selv.   ​

Når du tilmelder dig, får du en bekræftigelse. Når vi nærmer os workshoppen, og der er nok tilmeldte, får du tilsendt fakturaen, som så skal betales når workshoppen er overstået. Tilmeldingen til workshoppen er bindende!

Del denne begivenhed

 

31421239

Kongshoved 6, Kegnæs, 6470 Sydals

  • Facebook

©2020 by Consono - Musik med Hjertet. Proudly created with Wix.com